![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#
#خرید
#پرینتر
#جوهر پرینتر
#نمایندگی
#پرینتر لیزری
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من باید یه فرم کاری برای معاینه چشم رو بدم یک اپتومتریست یا چشم پزشک در مونترال برام مهر کنه..البته پس از معاینه چشم...پرسیدم از چندجا گفتن ۷۰ دلار معاینه چشم و ۴۰ دلار هم برای مهر کردن فرم یعنی میشه ۱۱۰ دلار...میخواستم بپرسم شخص ایرانی یا جای ارزونتری برای این کار می شناسن معرفی کنن؟ ممنون میشم
2018-07-17 10:32:00 #Canada [میخواستم بپرسم] خرید
با ی که تجربه خرید ایونت های ورزشی رو دارند، ممنون میشم اگر من رو راهنمایی بفرمایند من قبلا Cable TV داشتم و برای دسترسی به شبکه BeIN sport ماهیانه پول میدادم الان شنیدم که اپلیکیشن هایی هست که میتونم با همون پول ایونت ها رو از گوشی یا کامپیوترم هم ببینم کسی در این زمینه تجربه ای داره؟
2021-08-29 16:20:00 #Montreal [ترم] خرید
تونر پرینتر لیزری وقتی تموم میشه میشه جایی برد پر کرد یا باید یه تونر دیگه خرید؟یا بسته به مدل پرینتر داره؟
2021-06-08 09:06:11 #Montreal [لیز] خرید
#نمایندگی
اگر کسی ایرپاد اپل رو از ایران خریده باشه نمایندگی تعمیر یا تعویض میکنه ؟
2020-11-07 06:48:30 #Montreal [ ایرپاد اپل][ایران][نمایندگی اپل] خرید
تونر پرینتر لیزری وقتی تموم میشه میشه جایی برد پر کرد یا باید یه تونر دیگه خرید؟یا بسته به مدل پرینتر داره؟
2021-06-08 09:06:11 #Montreal [لیز] خرید
من باید یه فرم کاری برای معاینه چشم رو بدم یک اپتومتریست یا چشم پزشک در مونترال برام مهر کنه..البته پس از معاینه چشم...پرسیدم از چندجا گفتن ۷۰ دلار معاینه چشم و ۴۰ دلار هم برای مهر کردن فرم یعنی میشه ۱۱۰ دلار...میخواستم بپرسم شخص ایرانی یا جای ارزونتری برای این کار می شناسن معرفی کنن؟ ممنون میشم
2018-07-17 10:32:00 #Montreal
2021-06-08 09:06:11 #Montreal
الان اینجوری گوشی و سیم فیز ۹گیگی میشه ماهی ۵۵دلار در کل ۱۵دلار با اون تفاوت داره ک در ۲سال میشه ۳۶۰دلار یعنی بازم از گیفت ۲۵۰دلاری به نفع تره
2021-08-29 16:09:00 #Montreal
اگه دوستان در زمینه خرید بیت کوین و کریپتوها تجربه دارن لطفا در مورد بهترین راه خرید راهنمایی بفرمایند؟ کردیت کارت غیر از هزینه اضافی براحتی پذیرفته نمیشه. سویفت بانکی هم زمانبره.
2021-01-22 17:11:24 #Montreal خرید[کردیت کارت] خرید[خرید] [هزینه] خرید
2018-07-17 10:32:00 #Montreal